Zakup marki i wiążąca się z tym zmiana nazwy jest pilnie strzeżoną tajemnicą Zakładów Mięsnych "Ostrołęka". Tajemnicą, której oficjalnie nam nie potwierdzono. Karty mają zostać odkryte podczas piątkowej konferencji prasowej.
- Nic nie powiem. W firmie będzie naprawdę dużo zmian. Wszystkiego dowiecie się w piątek - ucina rozmowę Piotr Szczęsny, współwłaściciel zakładów mięsnych.
Żadnych szczegółów nie chce też zdradzać prezes spółki, Tomasz Łączyński. To w ostatnich tygodniach z pewnością jeden z najbardziej zapracowanych ludzi w Ostrołęce.
Więcej o PEKPOLU, zmianach w ostrołęckim zakładzie oraz jego przyszłości - tylko w papierowym wydaniu czwartkowej Gazety Współczesnej.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?