MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Krąpie po prusku

Redakcja
Do naczynia wlać 2 szklanki wina oraz butelkę ciemnego piwa. Dodać pokrojoną w kostkę pietruszkę, seler i cebulę, posolić do smaku, podgrzać, ale nie gotować.

Następnie włożyć rybę i gotować 15 minut. Wyjąć rybę, sos zagęścić zasmażką. Podawać rybę polaną gorącym sosem.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na wspolczesna.pl Gazeta Współczesna