Zakłady Mięsne Netter - to znany producent wędlin z Podlasia -a zarazem jedena z największych i najnowocześniejszych firm w branży mięsnej regionu północno-wschodniej Polski.
Naszym przewodnim mottem jest hasło: Najlepsze wędliny na rodzinny stół.
Wszelkie starania zakładu są podejmowane po to aby urzeczywistnić to zdanie.
Dzięki sieci hurtowni, produkty Netter są obecne w całej Polsce. Zakład posiada również sieć własnych sklepów firmowych. Najwięcej z nich znajduje się w województwie podlaskim i sąsiadujących województwach czyli warmińsko -mazurskim, mazowieckim oraz lubelskim. Sklepy prowadzone są największych miasta regionu, a także w mniejszych miejscowościach, takich jak Szczuczyn, Łapy czy Siemiatycze, aby wszystkim umożliwić zakup wyrobów naszej firmy.
Netter tworząc swoje produkty, dbając o ich atrakcyjny wygląd i smak, myśli przede wszystkim o zadowoleniu konsumentów.
W Zakładach Mięsnych Netter przy tworzeniu wyrobów korzystamy z najnowszych technologii produkcyjnych i starannie dobranego surowca, który pochodzi przede wszystkim od rolników z naszych okolic oraz z punktów skupu całego województwa podlaskiego, a więc ekologicznie najczystszych terenów Polski.
Oferta zakładu obejmuje ponad 150 asortymentów na każdy gust i na każdą kieszeń - od smacznych, soczystych szynek i boczków po aromatyczne kiełbasy i mielonki oraz wyroby podrobowe - pyszne pasztetowe, salcesony i kaszanki. W ofercie znajdzie się też coś dla koneserów - smakoszy surowo dojrzewających produktów.
Najnowszą propozycją Zakładu z grupy produktów premium jest szynka westfalska oraz boczek wesfalski. Tajemnica ich niepowtarzalnego smaku tkwi w oryginalnych recepturach opartych na naturalnych, odpowiednio skomponowanych przyprawach.
Mówiąc o produktach znanych i docenianych - ostatnim hitem Zakładów Mięsnych Netter z Bielska Podlaskiego jest kiełbasa z kija - produkt o charakterystycznym, tradycyjnym smaku, ciemno wędzony - jak z tradycyjnej wędzarni.
Klienci to lubią i doceniają.
Niedługo wczesne w tym roku Święta Wielkanocne, na które czekamy wszyscy. W tym czasie można liczyć na większy ruch klientów i większą sprzedaż, w związku z tym jest to dobry moment by oprócz tradycyjnych świątecznych produktów, takich jak kiełbasa biała czy pieczone produkty tradycyjne robione "na szaro", pokazać również nowości.
W ofercie wiosennej zakładu, obok dobrze znanych wyrobów znajdzie się kilka nowych, ciekawych propozycji, m.in. nowe kiełbasy cienkie - Gospodyni i Wiosenna, Szynka Staropolska z liściem oraz nowy wyrób garmażeryjny mięso wołowo-wieprzowe.
Strefa Biznesu: Uwaga na chińskie platformy zakupowe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?