Pierwszego dnia, od godz. 16 Dom Pracy Twórczej - organizator imprezy zaprasza na warsztaty kulinarne. Można będzie, pod okiem kucharzy, przygotować pierogi, sałatki i inne przysmaki, które trafią na stół podczas wieczornej potańcówki.
W niedzielę, od godz. 10, na straganach ustawionych w wigierskich ogrodach można będzie kupić potrawy przyrządzone według tradycyjnych, starych receptur, pamiątki, złowić rybę i spróbować zupy rybnej z kociołka. Podczas jarmarku przygrywać będzie Radosław Polakowski z zespołem.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?